10 X HOW TO WEAR: TURBAN & HEADBAND

De tulband & headband zijn hot!

Dit accessoire werd de afgelopen maanden steeds populairder en nu kunnen (en willen!) we er niet meer om heen. Een tulband & haarband maakt je lookje chique & stijlvol of juist boho & fashion. Hoe dan ook; ze zijn ideaal voor een bad hair day. Kies de stof en print die het beste bij jouw stijl past en spice je basic outfit  gemakkelijk op! Bekijk alle pretty headbands in onze shop!

Celebs love it

Celebs en influencers zijn dol op de haardband en ook spotten we ze in de streetstyle lookjes van nu. Oké, oké, je moet er wel wat lef voor hebben. Maar als je de tulband aandurft, krijg je zeker geen spijt! Sterren als Salma Hayek, Solange, Eva Mendes, Kourtney Kardashian en lievelingsmodel Kate Moss gingen je voor en ook Insta babes Vivian Hoorn, Kae Sutherland, Billie Rose en TVOH-styliste Miranda van der Ploeg zijn fan!

Waar komt de turban-trend vandaan?

Ons favoriete modehuis Prada introduceerde de tulband op de catwalk in 2007 en Jean Paul Gaultier koos voor de eye catcher in 2009. Ook de Taiwanese designer Jason Wu stuurde zijn modellen de catwalk op met hippe tulbanden en herinner je je deel 2 van Sex and the City nog? Tulband-galore!

10 x de turban & headband

Pimp je look met een haarband met tulband look en maak van elke outfit iets speciaals. Laat je inspireren en zoek je eigen headband uit in onze shop

haarband

haarband

haarband

haarband

haarband

haarband

haarband

haarband

haarband

haarband

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 //

 

Share