HOW TO: SUMMER ARM PARTY

Happy armcandy

Een arm party is dankzij Leandra Medine van The Man Repeller al een paar jaar helemaal hip en ook deze lente & zomer is het een echte must-do. Als je meerdere armbandjes bij elkaar draagt ziet je pols er al meteen lekker feestelijk uit.

Leuk voor een feestje, voor een festival, op vakantie of gewoon om een wat meer ingetogen lookje extra op te leuken. Het heet niet voor niets een armparty ;-)!

how to: arm party

Hoe maak je de perfecte arm party?

Een arm party is een klein feestje van accessoires om je pols, waarbij je verschillende armbandjes en polsbandjes met elkaar combineert. Het liefst draag je er nog een mooi horloge bij!

More = more?

Een paar jaar geleden was het motto echt more = more en kon het niet gek genoeg. Nu is een iets meer ingetogen of meer minimalistische arm party helemaal hot! Kae Sutherland van 4EVER WITH EVERYONE laat op Instagram zien dat ze ook een echte armband-queen is! Ze maakt al haar leuke outfitjes af met een paar bandjes om haar pols (foto 5). Dit leuke merk verkopen we ook bij BOHO in store (@ Waldenlaan 16, Amsterdam).

5 tips voor je eigen arm party

Er is nooit een reden om het huis te verlaten zonder wat leuks om je pols, maar je kan natuurlijk ook de mist in gaan. Daarom geven we wat tips om een perfecte arm party te bereiken. Watch & learn: 

1 Start met de grootste armband

Wil je armbanden dragen in verschillende formaten? Begin dan met de grootste armband! De kleine schattige armbandjes of kettinkjes doe je zo dicht mogelijk bij je handen. Ben je zeker van je stacking-skills? Probeer ze dan gewoon eens af te wisselen en zie wat het mooist staat.

how to: arm party

2 Do It Yourself

Maak een soort wrap bracelet door verschillende armbandjes om elkaar heen te wikkelen. Combineer de gevlochten armband vervolgens weer met andere kleine armbandjes. Of ga aan de slag met kraaltjes of touwtjes. Zulke zelfgemaakte bandjes zijn super leuk voor de zomer!

how to: arm party

3 Blijf in hetzelfde kleurschema of kies een thema

Mix verschillende materialen met elkaar, maar probeer wel voor een soort ‘harmony of colors’ te gaan. Dit oogt wat rustiger en zo voorkom je dat het too much wordt.

how to: arm party

Als je voor een soort thema kiest kun je de arm party ook helemaal aan je look aanpassen. Door bijvoorbeeld alleen voor pastelkleurtjes te gaan.

how to arm party

4 Kies een eyecatcher

Hou je van horloges? Dat is mooi! Gebruik een mooi horloge als center piece en draag kleine armbanden aan beide kanten van t klokje.

how to: arm party

5 Maak het persoonlijk

Koop leuke armbandjes op een festival of tijdens een reis. Combineer deze met sieraden die je cadeau hebt gekregen, of die een speciale betekenis hebben. Op die manier maak je een persoonlijke arm party en ben je lekker uniek! Vooral de Ibiza-achtige bandjes doen het altijd goed.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 //

De leuke bandjes van 4EVER WITH EVERYONE verkopen we alleen in store (Waldenlaan 16, Amsterdam). Kom gezellig langs en creëer je eigen arm party bij BOHO Amsterdam :)!

 

Share