‘Be your own kind of beautiful’

BOHO Amsterdam is een concept- en online store met verrassende, originele en trendy items op het gebied van fashion, accessoires, interieur en gifts. De bijzondere collecties, die veelal bestaan uit prachtige items van kleine, vooral Nederlandse, designers en creatievelingen, wisselen snel en zijn allemaal met liefde uitgekozen door het team van BOHO.

De digitale deuren van BOHO Amsterdam zijn geopend in 2013. Na een tijdelijke prachtige store in de Van Baerlestraat in Amsterdam openden we onze mini-conceptstore in Oostpoort in maart 2016. Een klein, gezellig & chaotisch shopparadijs, waar je heerlijk kunt rondneuzen en op zoek kunt gaan naar bijzondere items voor jezelf, of voor iemand anders. We stellen graag een originele giftbox voor je samen!

BOHO Amsterdam is een plek waar we je aanmoedigen om jezelf te zijn, waar persoonlijke service op één staat en waar we je graag helpen om je eigen stijl te ontdekken in onze ‘Styling Corner’. Dit is ook zeer geschikt voor als je er fashionable wilt uitzien, maar geen tijd hebt om te shoppen. De stylistes van BOHO Amsterdam maken graag een afspraak met je.

We vinden het geweldig om events te organiseren in de winkel. Zo vieren we regelmatig een fashion party en plannen we leuke dagen waarop je je kleding en accessoires kunt laten customizen in de winkel. Als je ervan houdt om nieuwe merken te ontdekken en om jezelf te zijn en op avontuur te gaan in de winkel of online, dan nodigen we je graag uit bij BOHO Amsterdam!

‘Together to the stars and beyond’

Past Boho Amsterdam perfect bij jou en schrijf jij over fashion & lifestyle of wordt een hele groep volgers enthousiast van jouw foto’s op social media? Stuur ons dan een berichtje. We staan altijd open voor leuke samenwerkingen.

Heb je een eigen merk of label of ontwerp je leuke kleding, accessoires of interieuritems die passen bij Boho? Dan zijn we super benieuwd naar je!

We enjoy meeting new awesome people

Fashion & Lifestyle Store
BOHO Amsterdam

Winkelcentrum Oostpoort
Waldenlaan 16
1093 NH Amsterdam
shop@bohoamsterdam.nl

KVK nummer: 66135249
BTW nummer: NL 856409741 B01

Maandag gesloten
Dinsdag 10u – 17u
Woensdag 10u – 17u
Donderdag 10u – 17u
Vrijdag 10u – 17u
Zaterdag 10u – 17u
Zondag gesloten*
*elke laatste zondag van de maand geopend! (In juni en juli zijn wij alle zondagen geopend!)