POLKA DOT BABY

Stippen all over

Wij zijn dus helemaal weg van stipjes. Do you like them? De polka dots maken je lookje lekker speels en ze zijn leuk om af te wisselen met de streepjes. Net als strepen kunnen stippen eigenlijk altijd wel. Je ziet per seizoen vaak verschil in kleur of grootte van de stipjes, maar good old zwart met witte stippen is altijd YES!

Connect the dots

Stylist Danie Bles slaat dit seizoen ook aan het mixen en matchen met de polka dots en Insta-babes @claartjerose, @moderosa en @vivianhoorn hebben we ook al in een lekker stippenpakje gespot (zie pics)!

De designers steken de polka dots in een nieuw & modern jasje voor hun resort 2017 collecties. Onder andere bij Calvin Klein (picture 9), Emporio Armani, Oscar de la Renta en Gucci (picture 8) zien we de stipjes terug.

polka dot baby

Combineren is de kunst

Must do: stipjes combineren met een ander leuk printje. Zoals bijvoorbeeld strepen, luipaardprint of bloemen. Combineer kleine stippen met een grotere print en grote stippen met bijvoorbeeld kleine streepjes. Op die manier wordt het niet té en blijft het fashionable.

How to wear: de stippenprint

Ga jij voor een stippenprint deze zomer? Combineer ze dan met loafers of sandalen in een felle kleur, of draag het lookje met sneakers. Bekijk hier onze stipjes-inspiratie:

polka dot babypolka dot baby polka dot baby polka dot baby polka dot baby polka dot baby polka dot baby polka dot babypolka dot babypolka dot baby

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11

Bekijk onze polka dot items in store of online! Happy shopping babes! 

 

Share