SPA DAY @ HOME

Heb jij ook af en toe behoefte aan een beetje me-time? Organiseer dan gewoon een heerlijk verwendagje thuis. Perfect na een drukke week of om lekker te relaxen voor je naar een feestje gaat!

Tips & tricks voor een spa avondje

Doe je telefoon uit, steek wat kaarsjes aan en leg alle spulletjes die je nodig hebt klaar. Heb je een bad? Nog beter! Laat het bad vollopen en doe er heerlijk badzout in. Pak een boek of tijdschrift, of zet Netflix alvast ready-to-watch! Maak een kop thee, neem wat lekkers mee en geniet van een heerlijk relax-momentje voor jezelf <3!

Masker DIY

Bij een beauty-avondje hoort ook een masker. Heb je geen masker in huis? Geen probleem! Maak heel gemakkelijk zelf een masker met producten uit je keuken. Bijvoorbeeld een honing/ avocado-masker.

Wat heb je nodig?

Een halve avocado
Een half kopje honing

Prak de avocado fijn en roer de honing erdoor tot het een romige massa is. Breng het masker aan op je gezicht en laat het 10 minuten intrekken. Was je gezicht daarna met lauwwarm water. Klaar! Een heerlijk zacht huidje is het resultaat!

BOHO’s spa

BOHO heeft allemaal fijne spulletjes die je verwendagje nog relaxter maken. Shop ze door op de foto te klikken:

Kaarsen

Wauw! Deze kaarsen maken je spa @ home compleet. Ze ruiken heerlijk en zien er ook nog eens fantastisch uit.

KAARS

Salt scrub

Scrub-zout mag niet ontbreken bij een spa dagje. Heerlijk om je hele lichaam mee te scrubben. De pot zelf is ook een klein feestje!

scrub

scrub

SCRUB

Badzout en foam

Gooi wat heerlijk geurend badzout van Fleur de Coton in bad. De grote pot staat mooi in je badkamer, zeker gecombineerd met de Bath Foam!

badzout

bad zeep

Soap

Te leuk in de badkamer zijn deze zeepjes! Daarnaast ruiken ze ook nog eens heerlijk. Combineer de flacon handzeep met de leuke soapbars.

zeep blok met scrub

Chocola & thee

Nomnomnom! Iets lekkers mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een spa dagje @ home! Neem wat chocola van Johnny Doodle & maak een kopje heerlijke thee van Animaal Amsterdam.

Lekker relaxen girls!!

 

Share