STYLED BY BOHO + WINACTIE

PERSONAL STYLING

Omdat de winkel van BOHO Amsterdam in Oostpoort een jaar bestaat geven we nu een personal styling sessie weg (t.w.v. €500,-)! Deze kun je winnen samen met je vriendin, moeder of zus. Like ons op Facebook en Instagram en tag de persoon met wie je de styling sessie wil winnen. Kijk snel op onze Instagram pagina en doe mee!

styled by boho

Een fijne look die goed bij je past zorgt voor zelfvertrouwen en een goede uitstraling. Bij BOHO Amsterdam kun je kiezen uit twee personal styling opties: ‘Fashion on the go’ & ‘Happy new you’! 

‘Never underestimate the power of a good outfit on a bad day’

Koop jij vaak items die je vervolgens nooit draagt? Of heb je moeite met looks samenstellen en combineren? Sta je altijd voor je kast met het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken? Dan is een personal styling-sessie bij BOHO Amsterdam zeker iets voor jou!

Een gecertificeerde en ervaren styliste gaat graag met jou aan de slag om je eigen stijl te ontdekken. Onze personal stylistes hebben een opleiding gevolgd aan Style School ByDanie (van styliste Danie Bles). Zij leren je alles over looks samensstellen, items combineren, stijlen die bij jou passen, trends, kleuren en figuurtypes.

Personal Styling opties:

 

‘FASHION ON THE GO’

Dit pakket is zeer geschikt als je graag een keer styling-advies wilt krijgen van een gecertificeerde styliste.

We nemen eerst telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens krijg je een aantal opdrachten van de styliste. Op die manier kunnen we je een beetje leren kennen en ontdekken we welke stijl je het meeste aanspreekt.

We hangen 4 looks voor je klaar in de winkel, waarbij we rekening houden met jouw figuur, smaak en stijl. Met de stylist doe je een fitting in de winkel, uiteraard hoort hier een hapje en een drankje bij! Je krijgt 10% korting op de hele collectie tijdens de afpraak. Het ‘Fashion On The Go’ pakket kost €60,- per persoon (voor 1 uur).

styled by boho

 

‘HAPPY NEW YOU’

Iedereen kan leren om zich goed te kleden. Kies voor dit pakket als je moeite hebt met combineren en als je je eigen stijl wilt ontdekken!

We maken een afspraak met je voor een persoonlijk intake gesprek.  Vervolgens krijg je een aantal opdrachten van de styliste. Op die manier kunnen we je een beetje leren kennen en ontdekken we welke stijl je het meeste aanspreekt.

We hangen 4 looks voor je klaar in de winkel, waarbij we rekening houden met jouw figuur, smaak en stijl. We doen een figuur- en kleurenanalyse en de stylist vertelt je tips & tricks zodat je zelf leert combineren. Met de stylist doe je een fitting in de winkel, uiteraard hoort hier een hapje en een drankje bij! Je krijgt 10% korting op de hele collectie tijdens de afpraak. Achteraf ontvang je een persoonlijk stijlboek, zodat je de tips kunt teruglezen. Het ‘Happy New You’ pakket kost €150,- euro per persoon (voor 2,5 uur).

styled by boho

 

Andere styling opties:

Een garderobe planning is ook mogelijk. Eén van onze stylistes komt je kledingkast een update geven en alles sorteren en op kleur hangen. Uiteraard krijg je ook tips & tricks hoe je de items met elkaar kunt combineren.

Geen zin om te shoppen? Of weet je niet wat je moet kopen? Personal shopping voor een feestje, sollicitatie, of voor een volledig nieuwe garderobe doen we graag voor je!

Een personal styling of -shopping sessie met collega’s, vriendinnen of familie is ook mogelijk.

Onze stylisten zijn ook beschikbaar voor styling voor fotoshoots en video’s.

Kijk op onze personal styling pagina of mail naar shop@bohoamsterdam.nl voor de mogelijkheden!

styled by boho

Happy customers:

“Ik ben super enthousiast over personal styling bij BOHO Amsterdam! Mijn kast is onder handen genomen door styliste Alana. Ik had zelf al heel wat kleding weggegooid, maar dankzij Alana zijn er nog eens twee zakken weggegaan. Ze heeft mijn kast helemaal op orde gebracht, zodat het veel makkelijker is om setjes samen te stellen. Verder had ik wat kleding waarvan ik niet goed wist hoe ik het moest combineren. Ze heeft me toen een aantal opties gegeven en deze gefotografeerd zodat ik zonder moeite een leuke set uit mijn kast kan pakken! Dit zijn combinaties die ik zelf nog niet had bedacht, maar die echt super geslaagd zijn. Kortom; ik ben zeer tevreden!”

“You are something magical”

 

 “Ik heb voor personal styling-sessie gekozen omdat ik de kleding van BOHO Amsterdam mooi vind. De sfeer van de winkel is ook erg ontspannen en fijn. Toen ik las dat er styling-avonden gegeven werden, was ik daarom meteen geïnteresseerd! De styling-sessie is erg goed bevallen! De stylist was erg professioneel en had alles goed voorbereid. Ik heb onder andere geleerd welke kleuren mij goed staan en mijn huid laten stralen of mijn ogen accentueren. De stylist heeft uitgelegd welke basics ik in mijn kast moet hebben en ik heb uitgebreid kleding mogen passen! Tijdens het passen had ze goede ideeën over wat een outfit mooier zou maken en wat mijn figuur beter uit laat komen. Vooral een broek die hoger in mijn taille valt was een eyeopener! Het accentueerde mijn slanke lichaam mooi, waardoor ik mij veel vrouwelijker voel. Ik zou de personal styling sessie bij BOHO zeker aanraden! De styliste is vakbekwaam, heeft goede adviezen, is professioneel en was daarnaast ook erg gezellig en lief. Ik voelde mij erg op mijn gemak en ben heel blij met de aankopen van de avond. Heb nu alweer zin om de winkel te bezoeken voor nog meer mooie kleding!”

Source: 1 // 2 // 3 //

 

Share