WANDERLUST – NEW BRAND

Wanderlust Amsterdam

Wij zijn zo blij dat wij dit toffe merk nu verkopen in onze shop! We hebben alvast een paar hippe items uit de huidige collectie ingekocht, maar we kunnen ook niet wachten om jullie de zomercollectie binnenkort te laten zien!

Wanderlust is een label uit Amsterdam en onder andere make up artist Xelly Cabau van Kasbergen, styliste Chantal Bles, vlogger Monica Geuze, blogger Daphisticated en model Nadeche de Zwart zijn al gespot in een Wanderlust lookje!

De collecties hebben een vrolijke boho & vintage vibe. Het is echt een mix & match van een bohemien met een Rock & Roll touch. De huidige spring-collectie is helemaal geïnspireerd op Parijs. Met croissants, rozen en Franse teksten als ‘Cherie’ ‘Merde’ en ‘Amour’ heb je meteen die effortlesly Parisian vibe te pakken.

Being wide awake but dreaming, getting lost at midnight and falling in love with strangers: once you have wandered it is hard to lust for anything else

De onderstaande items hangen al bij ons in de winkel en zijn online te shoppen. Eind april krijgen we nog meer leuks van Wanderlust binnen <3.

Klik op een foto om te shoppen!

rood tshirt

 

rode rok

wit shirt met roos borduursel

 

“For the local girls with Wanderlust attitude.”

Share