WIN: 2 KAARTJES VOOR DE FILM 47 METERS DOWN

WIN WIN WIN

BOHO Amsterdam mag in samenwerking met Dutch Filmworks 2 kaarten weggeven voor de spannende thriller 47 meters down met Mandy Moore & Claire Holt (Rebekah in Vampire Diaries & The Originals)!

Remember Jaws? Of Deep Blue Sea? Super spannende films van vroeger met enge haaien in de hoofdrol! 47 Meters Down is een nieuwe horror-film waarbij haaien je opnieuw de stuipen op het lijf jagen!

De film gaat over 2 zussen die tijdens een vakantie in Mexico gaan kooiduiken met haaien. In het begin is het leuk, maar de pret is al snel over wanneer de kabels van de kooi afbreken en de zussen razendsnel naar de bodem van de oceaan zinken! Op 47 meter diepte moeten ze een plan bedenken om terug bij de boot te komen, maar de bloeddorstige haaien wijken niet van hun zijde. Daarnaast begint de zuurstof ook nog op te raken. Spannend!

Wil jij kans maken op 2 kaartjes voor 47 meters down? Reageer op Facebook of Instagram van BOHO Amsterdam en tag de persoon die je wil meenemen naar deze spannende film! Op 21 juni maken de winnaar bekend.

Share